Najnovšie recenzie zo sekcie Detské lopty a balóniky
Pekná loptička odporúčam trochu mala ale nám v byte stačí
Taka. Malička lopticka
- Váš produkt som nemohla nikde zohnať len u vás.pravidelne si teraz môžem precvičovať choré artrozove prsty na ruke.dakujem vám!
produkt je vcelku dobrý. kvalitou je slabší a veľa nevydrží. materiál je vhodný na vodné aktivity, no pri poškodení sa zle opravuje.
- Makka, vnutri penova, do ruky na hranie pre najmensich
- Pekný potlač
- Kvalitný
Pekně farebna a pevná lopta.skvele veliká a pekná Gula po nafukanie.Lopta sa má pekně kutalat a vydrzat.Tato vydržá aj lahké kopanie a valeni.Ocenujem kvalitu tovaru v tomto pripade.Deťi Maju lopty rady a milju pohyb.Skvela do bazéna,na doma a na zahradu.L en pozor vonku u vody na vietor.Fukam,at sa detom dobre chytá do růk a lahko pruží.Skvele sa zabavaju při plnenie lopty.Povem,udelame fuu do lopty a ony hey.Dcera urobi fuu a povie,fukni mánička.Urobim dlhy fuk a ozve sa,je tam.Tak sa zabavame.Velka spokojnost s luptu.
- Pekné farby
- Vyber
- Aj pevný
Moc pekná lopta a ponuka že traja farebnych kombinacii.Mame doma vsetky a deti si možu vybrať.Jeden je ako náhradny.Po nafukanie je to pekná Gula a pekně sa kutala.Farby na lopte su pekné a detom sa paci.Ryby vyhravaju.Kvalita lopty je tiez super,vydrza aj mirne kopanie.Syncek sa po nom i válá a držá ak zadok na hrncu.Pri Fukanie a dofukovanie radi drobci pozeraju do lopty a Hlavno k ventilu.Ak fuknem do lopty,tak sa občas ozve:A už je vo fouk vo vniutri mamicka.Skvely do bazena,k vode a tam bacha ve vietor,at loptu neodfukne.Na domácie hranie je taky super.Nič sa nerozbie.Doporucam foukat,dle šikovnosti deti.At sa jim dobre chytá do růk a pekně ho chytnu při hazenie.Dle pozorovanie prifuknem a lebo odfuknem.Som spokojná a deti tiež.Odporucame.
Intex nafukovacia lopta so vzorom 59050
Anonym
Pridané: 16. septembra 2018
(naposledy upravené 17. septembra 2018)
- Super farebny
- Kvalitný
- Aj veliky
- Viac farebnych motivou
Fajn farebna a pevná lopta.Dcera so snim rada hraje a vydržá aj kopanie.Po nafukanie je idealný tvár a pekně sa kutala.Idealny na zahradu,k vode aj na doma.Dobre se Fuka a dcera rada asistuje pri fukačke.
- Motív
- Aj velký
- Drziak
- Dlzka ventila
Pekná lopta s fajn motivom .Je aj velky a kvalitný.Ventil je kratky a dlho sa Fuka.Tvar po zdluhavém Fukanie neie ak má být.Aj pri snaze este vytvarovať.Ale na hranie stači.
- lopta je naozaj veľká
- krásne farby
- priniesla veľa zábavy
- lopta je naozaj veľká
- je potrebné prikúpiť aj pumpu na nafukovanie - ústami je to na niekoľko hodín, vyfukovanie je tiež na dlhšie
- komplikovane sa hádže a chytá
- Chcel som kupit no nekupil uz len z principu klamania spotrebitela..
Nerozumiem preco pisete cenu 7,88€ za 200ks ked je to cena za 100ks. Zeby klamanie spotrebitela..? Milujem take to marketingove tahy..!
Nakoľko som ešte do dnešného dňa nedostala tovar, neviem posúdiť, ani mi nič nebolo oznámené, prečo som doposiaľ nedostala.
- Dobre
2 lopticky maju iba minimalne “vycnelky” , na jednej abeceda na druhej vzory ale takmer nebadatelne. ocakavala som “hrbolatejsie” lopticky. tretia lopticka s “pichliacmi” je super. teraz by som volila samostatnu kupu inych senzorickych lopticiek. s kvalitou som spokojna. cena by bola fajn, keby kazda lipticka je naozaj ina, takto pre nas sklamanie.
- chybaju mi dievcenske pastelove farby :)
- na kazdej lopticke je napis INTEX CHINA takze “kvalitka”.. cakala som od INTEX viacmenej nezavadne hracky
celkovo ok, uvidime kolko vydrzia. kvalita sedi s cenou.
Pekne farby, dobry material, velkost idealna aj do malej rucky.
- Klasická lopta pre deti, pekné farby, presne ako na obrázku.
- Žiadna.
- Suprova
- Napriet tomu, ze vyrobca uvadza, ze sa neda pretrhnut, nasim detim sa ju roztrhnut podarilo :( napriek tomu sme si ju opat objednali lebo je uzasna!!!
- Zábava
- podľa očakávania
v pohode
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »