Najnovšie recenzie zo sekcie Detské lopty a balóniky
+dobrá cena
Ľahučký pre dieťatko a ľahko sa aj čistí
krásne farby, pevná
- obľúbený detský motív na hranie
Perfektná nafukovacia lopta ( dodana už nafúknutá) , veľkosť úplne akurát aj do ručičiek aj na kopanie a hádzanie so starším synom, materiál je pevný, nepredstavujte si klasicky nafukovací balón, čo hneď praskne. A tie loptičky vo vnútri sú top
- Pekna lopta ktoru som ťažko zhaňala
- Zatial este nevyuzivame.
- Materiál vyzerá kvalitne, vhodný pre bábätko
Zatiaľ spokojnosť, kvalitné prevedenie, materiál bez zápachu.
- kvalitná náhrada otryskávačky
- Mäkká, hlavne na zimu
- Kvalitne
- Vesely potlac
Skvely pre mensie deti a pekny potlac.Detom zatal velikost 51 cm stacia kvoli chytaniu do ruk.Svely aj na hranie na doma,Neurobi takmer zadnu skodu a je skladny.Mala si sama zkusa ako chce mat loptu nafuklu,kvoli chytanie.Ak prifukujem,tak si ju drza.Po fuknutie do lopty pravi bud dosť a lebo jeste.
úžasná pomôcka na nácvik správneho dýchania, veľmi motivačná pre deti (ale aj dospelých)
- využívam na logopedických intervenciách
- Pekny potlac
- Kvalitny vinyl
Deti maju lopty radi a nemoze pri hre chybat.Ak na zahrade,tak u vody.Paci sa mi skvely potlac a je to drziak.Aj lahucke kopnutie vydrza.Som spokojna a deti tiež
Vodnú loptičku som nekúpil. Došlo z Vašej strany k omylu.
Zákupená bola deka s rukávmi. S dodávkou som spokojný.
- lehký, přitom pevný plast
- zářivé barvy
Doporučuji
Vhodná do bazénu, v interiéri aj exteriéri.
- Guliciek nikdy nie je dosť.
- Klasická mala lopta
- Objednala som si 100 ks plastových loptičiek a oni mi ich poslali len tak nahrádzané v krabici bez akéhokoľvek obalu.
- klasická gumená lopta pre detí
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »