Najnovšie recenzie zo sekcie Detské lopty a balóniky
- klasická gumená lopta pre detí
- dobrá lopta pre menšie deti, akurát do detskej ručičky
Výborný produkt-loptičja na trénovanie a zlepšenie reakcií u športovca, najmä detského špirtovca, ktorý potrebuje dotrénovať a zlepšiť reflexy-reakčnú rýchlosť.
- Je to super pomocka na tréning rúk počas letných mesiacov
Nafukovacia plážová lopta BARBIE
Anonym
Pridané: 17. februára 2019
(naposledy upravené 17. februára 2019)
- Pekná
- Aj priemer 61cm.
- Skvelá cena
- Nič
Mame viac nafukovacie vecí a lopta barbie nechyba.Dcera si s nu rada hravá a páči sa ji.Aj sa někdy mosim pridat ke hre.Som spokojná.
- Oblubený motív
- Kvalitné
- Nič
Pekná lopta s oblubenym motivom.Dcera si s loptu rada hraje a já sa mosim pridať.Je dobre kvalitna a v izbe neurobi zadnu škodu.Spokojnost.
- Motív na lopte
- Kvalitné
- Nič
Dcéry frozen Maju rady a lopta nemoze chybat.Mame jednu dětskéj izbe a jednu k vodě.Paci sa mi aj kvalita zpracovanie a pekno gulaty tvár po nafukanie.Len vonku u vody bacha na vietor,at loptu neodfukne.Loptu v izbe prifukujem cca po 7dnoch na maximalne 5 lahuckych nádechou.A to je v akci denne.Rada sa zapojujem pri hranie.Som spokojná s loptu.
- nerozbitnosť
- možnost hry v interieri
- Lacný
- Dostupný
- Troška netesnaci Ventil.
Lopta je peknê farebna a vinyl je taky ok.Len ten ventil horsie tesnia.Cez noc troška ujde ale na hranie kludně stačía.Jeden až traja menšie fuknutie vše spravia.Dceri to nevadíi a rada pozera Ak fukam do lopty.Mame rovnaky k vode a stacia.
- Kvalitný
- Pekný motív
- Kratky Ventil
- Bezpecnostny vetill nedrza na 100% percent.
Lopta ma pekný motív lietadel a kvalitný vinyl.Iba Len ten ventil je troška kriatky a lopta sa horsie Fuka.Ale svoju funkciu plnia.
- krátka výdrž
- pobaví na chvíľu deti
Ešte ho nemám vyskusani je to na vianoce
Super lopticky. Cast pouzivame ako hracky do vane. Ostatne hadzeme vsade :)
- vobec sa nenadvihne len sa šúcha o zem a ledva sa pohne. nedam to ani detom pod stromček
- som spokojna i ked som nemyslela že 100 ks vyzera tak malo, ale stačí
Žiaľ mne takáto lopta neprišla objednala som si olaf loptu a bola na nej len Elsa a Anna a to nebola tá lopta čo som si ja objednala, vyvolávala som na vaše dve tč a nikto ani len nezdvihol konečne keď zdvihli aj to cez víkend vraveli že mám zavolať v pondelok čo som celý deň volala a nič ani len buuu človek keď na mobil volá hádam tam číslo ostane nech si pozrú koľko krát som volala tak asi takto hodnotím vás ďakujem. s pozdravom Benčíķová
Neviem ,je to darček až k Vianociem
Lopta je super mala sa tešila a to sme radi
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »